Smerter/reparationer – Københavns Universitet

Odontologisk Institut > For patienter > Smerter/reparationer

Smerter og reparationer

Tandlægeskolen yder nødbehandling til smerter, blødning, løse/knækkede tænder eller andre pludseligt opståede tandproblemer.

Smerter

Hvis du er i behandling eller netop har afsluttet en behandling på Tandlægeskolen, og dit problem relaterer sig til den pågældende behandling kan du:

  • Henvende dig på Tandlægeskolen (hverdage ml. kl. 8 og 9)

Hvis du ikke er patient på Tandlægeskolen, eller hvis du har smerter, der ikke relaterer sig til en igangværende/netop afsluttet behandling kan du:

  • Bestille tid en nødbehandling i bookingsystemet. Nødbehandling koster 400 kr.

Hvis du ikke kan benytte bookingsystemet (hvis du fx ikke har NemID), kan du henvende dig på Tandlægeskolen (hverdage ml. kl. 8 og 9). I så fald koster en nødbehandling 450 kr.

Vi ser patienterne efter tur. Hvis der er meget travlhed, den dag du kommer, kan du blive bedt om at komme igen en anden dag.

Hvad sker der ved en nødbehandling?

Ved nødbehandlingen vil vi forsøge at afhjælpe et problem her og nu, og ofte kan der være behov for efterfølgende behandling.

Du vil blive informeret om mulighederne for efterfølgende behandling, enten som patient på Tandlægeskolen eller hos en privat tandlæge.

Vi gør opmærksom på, at nogle akutte problemer er så omfattende, at de ikke kan behandles på Tandlægeskolen.


Reparationer

Hvis du har behov for reparation (kun af arbejde udført på Tandlægeskolen) skal du henvende dig i Reception 3 mellem kl. 8 og 9.

Du vil få en tid i løbet af dagen, hvis der er ledige tider. Behandling kan dog ikke garanteres.